Tuesday

کاهش خطر آسیب‌های مغزی با مصرف غذاهای مدیترانه‌ای

رژیم غذایی مدیترانه‌ای می‌تواند از آسیب‌ برخی مناطق کوچک مغز که ممکن است به مشکلاتی در تفکر و حافظه منجر شود، جلوگیری کند.

براساس مطالعه ‌ای که قرار است در نشست سالانه «آکادمی نورولوژی آمریکا» در ماه آوریل 2010 در تورنتو ارائه شود، افرادی که غذای شبه‌مدیترانه‌ای می‌خورند کمتر دچار صدمه بافت‌های مغزی می‌شوند و بافت‌های مرده در مناطق کوچکی از مغز آن‌ها که با تفکر ارتباط دارد، کمتر دیده می‌شود.

رژیم غذایی مدیترانه‌ای اشاره به شیوه خوردن و نوشیدن سالمی است که عمدتا در کشورهای مرزی دریای مدیترانه متداول است. در این رژیم غذایی مصرف زیاد سبزیجات، میوه‌ها، غلات و بنشن، ماهی و اسیدهای تک چرب اشباع نشده مانند روغن زیتون بسیار متداول است. مصرف غلات مانند گندم، جو، برنج یا ذرت به صورت طبیعی آن توصیه می‌‌شود. در این رژیم غذایی مصرف اسیدهای چرب اشباع‌شده، محصولات لبنی، گوشت و مرغ و نیز مصرف الکل کم است.

No comments:

Post a Comment